У Харкові нові кримінальні розборки?

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 13.06.2007 14:29 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3189

Сьогодні вночі біля міськради Харкова пролунав вибух - підрвали автівку секретаря міськради Кернеса, відомого у певних колах під призвиськом “Гепа”. Міліція мовчить, постраждалий також.

Сьогодні близько 1.16 години ночі невідомі підірвали автомобіль секретаря Харківської міськради члена партії Регіонів Геннадія Кернеса.

Як повідомила керівник Центру громадських зв’язків Головного управління МВС України в Харківській області Лариса Волкова, вибух стався на Майдані Конституції в той час, коли Кернес виходив з приміщення міської ради.

Внаслідок вибуху отримав поранення його помічник Ігор Ялдін.

Також в результаті вибуху було пошкоджено автомобіль «Мерседес», яким користується Кернес.

Сам секретар міськради не постраждав. Заяви в міліцію від нього не надходило.

Між тим, Кернес прокоментував цю ситуацію журналістам дуже коротко, зрозуміло, акцентуючи на версії замаху на його життя.

За інформацією ЦГЗ, з моменту виклику на місці працює слідчо-оперативно група Харківської обласної міліції.

Як повідомлялося раніше, Кернес був присутнім при нещасному випадку(чи вбивстві) нардепа Євгена Кушнарьова. За днякими данними - їхав із ним в одній автівці.

Буквально через день-два по тому, як загинув Кушнарьов стався інциндент між Кернесом та місцевим СБУ. За версією спецслужби Кернес-Гепа завадив операції спостереження та документування за росіським кілером, давши йому можливість втекти із поля зору правоохоронців. Сам Керенес тоді вчинив галас про політичну репресію проти нього.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.