Експерти думають, що Кернес сам організував вибух авта. Тіпа пропіаритися

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 13.06.2007 16:07 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3194

“Підрив” автомобіля секретаря Харківської міськради Геннадія Кернеса підтверджує прогнози Агентства моделювання ситуацій про радикалізацію передвиборної кампанії в регіонах.

Про це заявив заступник директора АМС Олексій Голобуцький.

«Як ми й припускали, в «коливних» регіонах, яскравим прикладом яких є Харків, де-факто активна фаза виборчої кампанії вже наступила. І, цілком відповідаючи прогнозами фахівців, цей процес характеризується дедалі масштабнішим застосуванням радикальних піарів-ходів, - сказав він. - До одного з таких ходів можна зарахувати й черговий «плановий замах» на секретаря Харківської міськради Геннадія Кернеса. Подібні методи в столиці втратили актуальність уже кілька кампаній тому. Однак команда харківського мера вважає місто досить провінційним для того, щоб успішно випробувати піар-ходи, що втратили ефективність, на його жителях. Однак резонанс викликала не «трагедія», а сам факт настільки наївної спроби маніпулювання громадською думкою. Загалом експлуатувати імідж «потерпілого за правду» Кернесу в цьому варіанті не вдасться».

Голобуцький також зазначив, що найближчим часом варто очікувати подальшого розвитку подібної піар-активності секретаря Харківської міськради.

«Безсумнівно, у найближчі дні ми спостерігатимемо активну діяльність Кернеса в інформаційній сфері, під час якої він намагатиметься обвинуватити в замаху опонентів, - підкреслив експерт. - Крім того, можливо, харківський мер намагатиметься пов’язати цей інцидент зі своїми діями щодо неугодних для місцевої влади політиків. Можливо, знову спливе інформація про можливу причетність псевдо-НС».

Як повідомлялося раніше, сьогодні вночі підірвалася автівка секретаря Харківської міськради Генадія Кернеса-Гепи. Сам він не постраждав, у міліцію заяв не писав, але сказав журналістам, що його хотіли вбити.

Наразі правоохоронці утримуються від коментарів цієї події. За фактом вибуху, поза бажанням постраждалого, повинні порушити кримінальну справу.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.