Сьогодні вночі хтось нишпорив у кабінеті лідера НУ Кириленка. Підозрюють Мороза, але підозрюваний відхрещується

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 13.06.2007 16:28 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3195

Сьогодні вночі хтось зламав кабінет лідера НУ Вячеслава Кириленка, який знаходиться у примішенні Комітетів парламенту і знаходиться під цілодобовою охороною УДО. Нашоукраїнці вважають, що це був обшук.

“Сьогодні вночі невідомі зламали замок і зайшли в парламентський кабінет лідера “Нашої України” В’ячеслава Кириленка, де знаходиться його особисті речі та документація фракції "Наша Україна"”, - сказав під час брифінгу народний депутат п’ятого скликання, заступник голови партії Зиновій Шкутяк.

“Я вважаю, що зловмисники щось шукали в кабінеті Кириленка. Це можна розцінювати не інакше, як злочинні дії”, - наголосив Шкутяк.

Він не виключив, що обшук у кабінеті Кириленка міг бути ініційований головою Верховної Ради.

Водночас, Шкутяк також наголосив, що керівництво ВР веде себе неадекватно. “Протягом 10 днів Мороз не зміг порахувати до 150, а саме не зміг перерахувати заяви опозиціонерів про вихід зі своїх фракцій”, - додав він.

Інформацію про проникнення у кабінет Кириленка заперечує прес-служба парламенту.

"Інформуємо, що ця заява абсолютно не відповідає дійсності. Кириленко після складання депутатських повноважень цивілізовано звільнив свої кабінети: керівника фракції і члена комітету, забравши всі свої особисті речі", - йдеться в повідомленні.

"Після цього з метою запобігання несанкціонованому відкриттю кабінетів були замінені сердечники замків на дверях", - додає прес-служба.

Цікаво, кому ж знадобилося зламувати нового замка, а головне - навіщо Кириленку ходити в кабінет, який він вже звільнив?

Щось тут явно не стикується - хтось один явно лукавить.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.