Цінова війна. Під бузу більшовицьких мітингів у парламенті триває війна уряду проти власного народу.

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 14.06.2007 12:25 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3202

Останнім часом зростають не тільки ціни на хліб та макаронні вироби. За даними Держінспекції, з початку червня ціни на цукор в Україні зросли в середньому на 13%.

Найбільше зростання цін зафіксоване сьогодні в Миколаївській, Луганській ( 24%), Житомирській, Херсонській, Сумській, Чернігівській (19%) областях. Найдорожчий цукор на Буковині – середня його вартість складає там 3.61 грн.

Про це сказав народний депутат п’ятого скликання Володимир В’язівський.

“При цьому прем’єр Янукович вже бере на роботу дев’ятого заступника міністра АПК, - зауважив він, - На жаль, кількість при цьому не переходить в якість”.

“Прем’єр набирає в уряд нездар, які не здатні вирощувати жодних проблем, й клепає кризи, як на конвеєрі”, - резюмував Володимир В’язівський.

Як повідомлялося раніше, вчора на засіданні уряду прем'єр Янукович перед телекамерами татрально насварив віце-прем'єр-міністра Слауту за зростання цін на хлібо-булочні вироби та попередив про звільнення, якщо ціни не будуть повернуті до попереднього рівня.

Між тим, тільки за неповний місяць відчутно зросли базові ціни на паливно-мастильні товари, а відтак - й на овочі й фрукти, м'ясо та ковбаси та майже всі товари харчової групи. Поступово зростають тарифи на приміському громадському транспорті, незабаром вони зростуть і у міському. При тому, тенденції до цінової стабілізації поки не спостерігається.

Відтак театрально-емоційна реакція прем'єра лише засвідчила одне - уряд не володіє ситуацією і не має жодних уявлень(чи бажання), як зупинити ціновий тиск на населення. Тому застосовує старий прийом більшовицької пропаганди - шумові заставки та відовлікає увагу суспільства на різноманітні політичні шоу.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.