Обріз - ось справжній і найвагоміший аргумент більшовика-регіонала

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 16.06.2007 14:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3228

У місті Добропілля Донецької області вчора сереб білого дня, скоєно замах на депутата міськради від БЮТ Валерія Саарова. Його скоїв депутат-регіонал, секретар міськради.

Як повідомила прес-служба Донецької обласної організації "ВО "Батьківщина", у Саарова стріляв із обріза секретар міськради Віктор Дрегаль, який представляє партію Регіонів.

У прес-службі, з посиланням на слова самого Саарова, розповіли, що близько 15-00 15 червня, після сесії міськради, на якій обговорювалися питання землевідведення, депутат-бютівець мав розмову з Дрегалем в його машині, де "неформально порекомендував йому припинити практику "дерибана" земель у містах Добропілля і Білозерське".

За інформацією прес-служби, Сааров вказав на те, що він надав Дрегалю документи, що стосувалися землевідведення, які компрометували як секретаря, так і мера, й повідомив, що збирається передати їх у прокуратуру. Нібито після цього секретар міськради дістав обріз і вистрілив у депутата-бютівця.

У прес-службі уточнили, що "вогнепальне поранення виявилося не смертельним і серйозних підстав побоюватися за здоров`я депутата від БЮТ немає".

Сааров дав свідчення в міліції й прокуратурі, проте правоохоронці не поспішають розслідувати цю справу, зазначили в прес-службі Донецької облорганізації "ВО "Батьківщина".

Крім того, прокуратура області підтверджує, що "інцидент у Добропіллі мав місце" й зараз щодо цього факту проводиться розслідування.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.