Більшовики поланують мітингувати у залі парламенту не один рік?

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 19.06.2007 15:37 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3242

Наступна, четверта, сесія Верховної Ради України п’ятого скликання розпочнеться 4 вересня. Більшовики ще раз матеріально підтвердили, що визнають тільки ту частину законодавства України, яка їм до вподоби. А будь-які переговори і домовленості - фількина грамота.

За прийняття відповідної постанови «Про календарний план проведення четвертої сесії Верховної Ради п’ятого скликання» проголосували 263 народних депутати із 272, зареєстрованих у сесійній залі на зборах народних депутатів, які вони називають пленарним засіданням.

Згідно з постановою, закінчити роботу четвертої сесії планується 11 січня 2008 року.

За цей час пропонується для роботи у пленарному режимі відвести 10 тижнів, для роботи у комітетах і фракціях – 5 тижнів, для роботи народних депутатів з виборцями – 4 тижні.

Крім того, планується провести 10 годин запитань до уряду у ВР.

Як повідомлялося раніше, із складу парламенту вийшли, склавши свої поваження, більше 150 народних депутатів із фракцій НУ та БЮТ.

Відповідно до вердикту Конституційного Суду парламент, в якому менше 300 народних депутатів вважається неправочинним, що має наслідком дострокові вибори.

Президент Ющенко своїм Указом призначив дострокові вибори на 30 вересня цього року. Укази Президента України є пізаконними Актами, обов'язковими до виконання всіма громадянами Україна, органами влади, юридичними особами незалежно від форми власності. За невиконання Указів наступає кримінальна відповідальність.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.