Аграрні міністри на піарівські панти прем'єра не реагують. Бо знають що до чого

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 20.06.2007 15:21 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3256

Аграрний блок уряду не боїться відставки, оскільки знає підходи Прем`єр-міністра Віктора Януковича до проблем.

Зокрема, віце-прем'єр Віктор Слаута, відповідаючи на запитання журналістів сьогодні на брифінгу, заявив, що глава уряду ознайомлений з ситуацією на ринку хліба, і йому було відомо про проблеми у декількох регіонах, таких як Дніпропетровська, Житомирська і Чернівецька області.

Слаута наголосив: "Ми знаємо підходи Віктора Федоровича. Він вчасно підказав аграрному блоку, і ми відпрацьовуємо ті питання, які необхідно відпрацьовувати".

За його словами, в Україні взагалі немає і не буде проблем з хлібом, оскільки існують значні запаси. Разом з тим, він визнав, що аграрний блок українського уряду, напевно, має бути пильнішим у таких питаннях.

Як повідомлялося раніше, на минулому засіданні уряду Янукович погрожував звільнити віце-прем`єра Віктора Слауту, міністра аграрної політики Юрія Мельника і главу Мінекономіки Анатолія Кінаха, якщо за тиждень питання зі зростанням цін на хліб в регіонах не буде вирішено. У п'ятницю перший віце-прем'єр-міністр Микола Азаров звинуватив представників БЮТ у причетності до зростання цін на хлібобулочні вироби. Вчора на брифінгу Янукович запевнив, що уряд не допустить кризи на ринку хлібопродуктів, керованої будь-якою політичною силою.

Тим часом перевірку порушень на ринку зерна і хлібобулочних виробів вже почала Генеральна прокуратура України.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.