Партія Регіонів вирішує: йти на вибори чи ні. Більшовицької одностайності немає

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 20.06.2007 17:43 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3258

Партія Регіонів готова почати виборчу кампанію. Проте, в самій організації більшовицький моноліт одностайності луснув, бо цьому рішенню є опозиція.

Рішення про початок виборчої кампанії ухвалено в сьогодні на президії політради партії.

Президія партії вирішила, що вона готова до участі в передвиборчій гонці на дострокових парламентських виборах 30 вересня.

"Наше рішення пов'язане з тим, що опозиція виконала свою обіцянку - 150 нардепів склали свої повноваження, залишилася справа за ЦВК - він повинен остаточно "обнулити" списки "Нашої України" і БЮТ, ухвалили рішення, що поповнити місця нардепів, що пішли, у Раді нікому, і після цього ми розгорнемо нашу виборчу кампанію", - заявив Михайло Чечетов.

У той же час нардеп підкреслив, що зараз рано говорити про блокування ПР із нинішніми партнерами по коаліції - СПУ і КПУ.

"Такі рішення повинні ухвалити з'їзди партій. Ми ж хочемо 27 червня скликати чергову політраду ПР і призначити дату проведення з'їзду і питання, що будуть винесені на цей з'їзд", - заявив Чечетов.

Він спрогнозував, що такий з'їзд може пройти на початку серпня.

В самій партії Регіонів формально рішення про початок виборчої кампанії має ухвалити політрада і визначити, коли відбудеться з'їзд.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.