Кириленко прояснив чутки навколо мегаблоку. Все вирішить з'їзд

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 21.06.2007 16:50 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3268

Назву блока, першу десятку виборчого списку має визначити з'їзд. При тому, бренд НУ має бути обов'язковим елементом назви блоку. Так вважає лідер Нашої України В'ячеслав Кириленко.

“Назва майбутнього блоку "Нашої України” - “Народної самооборони” - “Української правиці", а також перша десятку виборчого списку будуть затверджені на з'їзді блоку”, - сказав під час відео-прес-конференції лідер “Нашої України” В’ячеслав Кириленко. Водночас він наголосив, що у назві блоку має бути словосполучення "Наша Україна".

Він наголосив, що саме такий формат блоку відповідає вимогам і бажанням виборців. “Попередньо і розподіл квот у виборчому списку, і сама угода про створення блоку вже підписана. Залишились декілька деталей, які безперечно будуть вирішені”, - повідомив лідер “Нашої України”.

На питання, чи готовий він поступитися першим місцем у списку на користь Юрія Луценка, Кириленко сказав, що "питання першого місця у списку не стоїть у порядку денному і є далеко не головним питання у створенні мегаблоку".

За словами Кириленка, ці питання "офіційно не обговорювалися і не обговорюються".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.