Олег Скрипка готує сюрприз

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 22.06.2007 03:45 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3274

6-8 липня в Києві пройде IV Міжнародний етнофестиваль “Країна мрій”. Його засновник Олег Скрипка, лідер українського гурту ВВ, заздалегідь поділився подробицями майбутньої події.

IV Міжнародний етнофестиваль “Країна мрій” відбудеться з 6 по 8 липня на столичному Співочому полі на п’ятьох сценах одночасно. Програма фестивалю буде абсолютно не схожа на програми попередніх років, стверджує організатор “Країни мрій” Олег Скрипка.

"Цього року нам довелося змінити програму і виключити “Тартак” і ТНМК тому, що “Тартак” уже виступав, а ТНМК ще не встигли скласти програму", - заявив Скрипка.

Однак, без відомих імен фестиваль не залишиться. Торік хедлайнером третьої Країни мрій була етно-діва Наташа Атлас (Єгипет/Великобританія). Цього разу почесним гостем заходу стане алжирський співак Халед (Khaled), що виконав знамениту пісню “Aicha”. Крім того, Олег Скрипка приготував усім шанувальникам “Країни мрій” сюрприз.

"Хочу похвастатися, що фестиваль сприяє створенню нових колективів, що поєднують сучасну музику та етнику. І в нас цього року гратимуть чотири нових колективи, що до цього не існували, вони створювалися протягом останнього року", - поділився фронтмен гурту ВВ.

Традиційно в рамках фестивалю буде проходити ярмарок, де всі бажаючі зможуть придбати унікальні етнічні предмети козацьких забав і скуштувати українські страви.

Окремо для дітей працюватиме ігровий майданчик Равлик.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.