Мельниченко розкрив слідчим таємницю дивана Кучми

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 22.06.2007 14:30 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3275

Представники Генеральної прокуратури провели слідчий експеримент у кабінеті глави Секретаріату Президента України Віктора Балоги у рамках розслідування справи Гонгадзе.

У кабінеті, який раніше займав екс-Президент Леонід Кучма, відтворили попередній інтер'єр. Меблі переставили так, як за часів другого Президента України.

Результати розслідування у Секретаріаті Президента поки що не повідомляють, мотивуючи це таємницею слідства.

Під час експерименту, що відбувся вчора, окрім слідчих, у приміщенні Секретаріату Президента був присутній екс-майор Державної служби охорони Микола Мельниченко.

Як повідомлялося раныше, за словами прес-секретаря Балоги Юлії Єршової, 19 червня на ім’я Президента України Віктора Ющенка за підписом генпрокурора Олександра Медведька надійшло прохання забезпечити проведення слідчого експерименту у кабінеті Балоги. У листі Медведько просив здійснити слідчі дії 20 червня або у найближчий до цієї дати день.

Як відзначила Єршова, виходячи з того, що на 20 червня глава Секретаріату Президента мав щільний графік, було запропоновано перенести слідчий експеримент на неробочий час, тобто на суботу, 23 червня. Втім, ця дата не задовольняла Мельниченка. Як пояснив екс-майор, у суботу, 23 червня, він буде присутнім на святкуванні 15-річчя випуску КВІРТУ ППО.

Секретаріат Президента запропонував Генпрокуратурі провести слідчий експеримент увечері у четвер, п’ятницю або упродовж суботи цього тижня.

Мельниченко, коли з'ясувалося, що експеримент пересувається на інший час миттєво вистув із заявою, в якій звинуватив Секретаріат Ющенка у гальмуванні розслідування справи Гонгадзе.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.