Нашоукраїнці знають, де Янукович ховає народні грошики

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 22.06.2007 15:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3280

Уряд заховав від громадян 13 мільярдів гривень.

“Представники “Нашої України” неодноразово говорили про те, що в державі достатньо ресурсів для підняття зарплат та пенсій. Якщо уважно перерахувати макроекономічні показники в бюджеті, то ми переконаємося, що уряд заховав від громадян близько 13 мільярдів гривень”, - сказав народний депутат п’ятого скликання Павло Жебрівський журналістам.

“Окрім цього, враховуючи, що підвищені зарплати і пенсії почнуть видаватися, то ми отримаємо додатковий ресурс через отримання податку з прибутку громадян, збільшення розміру внесків до пенсійного фонду тощо”, - пояснив Жебрівський.

“Коли в 2005 році ми розпочали виконання соціальної програми Ющенка, то нам говорили, що ми “завалимо” бюджет, проте і бюджет був виконаний і все обіцяне було зроблено”, - нагадав Жебрівський.

“Тому впевнений, що підняти заплати та пенсії уряд зможе. Але лише той уряд, у якого буде бажання працювати не на власну кишеню, а на український народ”, - наголосив він.

“Переконаний, якщо народ України проголосує за демократичні сили і вони отримають більшість у парламенті, впевнений, що соціальні ініціативи Президента Ющенка, які презентовані сьогодні в Острозькій академії і передбачає, будуть підтримані на законодавчому рівні і втілені найближчим часом”, - підкреслив Жебрівський.

Разом із тим, Президент Ющенко, виступаючи із своїми соціальними ініціативами наголосив, що вони аж ніяк не стосуються виборів і політичних сил, що на них змангаються.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.