“Донецькі” на ток-шоу так обурилися місцевою владою, що мало не зганьбилися перед всією Україною

Автор/джерело -  © НОВОСТІ.dn.ua



Дата публiкацiї - 23.06.2007 01:33 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3284

В Донецьку в рамках нової програми Української служби Бі-Бі-Сі і Радіо Ера-ФМ пройшло ток-шоу «Коло питань».

“- Це наш такий донецький культур-мультур!”

Організатори ток-шоу, розраховуючи на обговорення актуальних питань, запросили голову Донецької обласної ради Анатолія Близнюка, міського голову Донецька Олександра Лук`янченка, депутата Верховної Ради V скликання від БЮТ Євгенія Константінова, а також художнього керівника Донецького театру опери і балету ім. Соловьяненко Вадима Писарєва. Проте цивілізованої дискусії не вийшло.

Перше, що обурило присутніх на ток-шоу дончан це те, що для обговорення були вибрані лише сім найцікавіших і найактуальніших питань.

Люди, що прийшли на ток-шоу з метою висловити проблеми особистого характеру представникам влади, були обурені тим, що ведучі не приділили їх питанням належної уваги. Дончани, впродовж ток-шоу, почали вставати зі своїх місць, намагалися пробратися до мікрофону, вигукували з місця образливі репліки на адресу представників місцевої влади і висловлювали незадоволеність ситуацією, що склалася в державі в цілому.

У результаті ведучі втратили контроль над аудиторією, і ток-шоу перетворилося на справжній «базар».

Врешті-решт, дійшло до того, що ведучі змушені були запросити охорону, щоб особливо буйних вивели із залу, - конфліктну ситуацію вдалося врегулювати і довести шоу до кінця.

Анатолій Близнюк, який любить часто повторювати, що жителі Донецької області повинні змінити стереотип, що склався серед усіх українців, після передвиборної кампанії 2004 року про жителів цього регіону, був злегка шокований поведінкою земляків.

«Я думаю, вам буде соромно, що якщо все (ток-шоу - прим. ред.) урветься ось таким чином і скажуть, що тут зібралися люди не ті, що не думають про державу, а тільки про свої шкурницькі інтереси... Ми всі почали не правильно. Схаменіться!», - звернувся до присутніх Близнюк

У свою чергу ведучий ток-шоу Сергій Сулима, також спробував привести аудиторію до тями: «Ви хочете, щоб Донецька область прославилася тим, що саме тут ми не змогли провести ток-шоу?», - сказав він.

На щастя, ток-шоу проходило не в прямому ефірі, а вівся запис, інакше б «донецькі» черговий раз «відзначилися» перед всією Україною.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.