Янукович їздив до Москви звітувати та отримати інструкції

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 25.06.2007 13:24 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3289

Нашоукраїнці вважають, що прем'єр мав значно більшу програму відвідин російської столиці.

“Ми всі дуже добре знаємо, що Кремль має великий вплив на основні політичні напрямки Партії регіонів. Природно, що перед виборами Януковичу треба було з’їздити в Москву і отримати директиви щодо тих подій, які зараз відбуваються в Україні, зокрема і передвиборчі консультації”, - сказав заступник голови партії “Наша Україна” Зіновій Шкутяк.

“Жести Путіна, які він робить на адресу сьогоднішньої влади, піднімаючи ціни на газ до захмарних висот, відверто говорять про те, що російські чиновники підтримують “дружбу” з “коаліціянтами”, бо можуть урвати ласий шматок з України. А вони цього не розуміють і по звичці, вже давно прогнувшись перед Москвою, ніяк не можуть розігнутись”, - переконаний Шкутяк.

За словами Шкутяка, “Янукович вже давно танцює під дудку Москви, а його підопічні під пильним керівництвом свого лідера радо обслуговують сусідню державу і працюють лише на задоволення їхніх забаганок”.

Шкутяк вважає, що Москві дуже не до вподоби те, що зараз відбувається в Україні, тобто нормалізація стосунків та врегулювання політичної кризи через дострокові вибори. “Кремль неодмінно буде намагатися втручатися в наші справи і нав’язати нам свій передвиборчий сценарій”, - наголосив Зіновій Шкутяк.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.