ПАРЕ спостерігатиме за достроковими виборами

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 26.06.2007 16:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3305

На запрошення Президента Віктора Ющенка ПАРЄ відряджає своїх спостерігачів на дострокові вибори.

Президент України Віктор Ющенко одержав листа від Президента Парламентської Асамблеї Ради Європи Рене ван дер Ліндена, в якому підтверджено участь спостерігачів від ПАРЄ під час проведення позачергових виборів до Верховної Ради.

Про це повідомив сьогодні керівник президентського Секретаріату Віктор Балога.

«У посланні зі Страсбурга підкреслено усвідомлення Бюро Асамблеї важливості голосування 30 вересня. Формується спеціальна делегацію із 40 представників для спостереження за виборами. Також в Україну за місяць до дня народного волевиявлення прибуде міжпартійна місія з 5 делегатів», – сказав В.Балога.

На його думку, одержаний лист від Президента ПАРЄ з усією очевидністю доводить визнання світовим співтовариством необхідності проведення позачергових виборів до Верховної Ради як єдиного способу подолання політичної кризи в нашій країні.

«Європа, на відміну від деяких українських політиків, не ставить під сумнів дату 30 вересня і вже готується до спостереження за ходом голосування. Це чіткий знак тим політичним силам, які ще сподіваються зірвати вибори: марні надії».- сказав Балога.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.