“Наша Україна” і “Народна самооборона” зробили фундамент. Спільним виборчим списком

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 28.06.2007 23:37 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3318

Сьогодні Кириленко і Луценко перед телекамерами та Секретаріатом Президента підписали Декларацію про об'єднання у спільний виборчий блок.

Ми надаємо текст Декларації без змін та коментарів.

“ДЕКЛАРАЦІЯ

ОБ’ЄДНАННЯ ДЕМОКРАТИЧНИХ СИЛ

м. Київ 28 червня 2007 р.


Ми, представники демократичних сил – «Нашої України» і «Народної Самооборони», – цією Декларацією висловлюємо свою одностайну підтримку політичного курсу Президента України Віктора Ющенка та згоду з діями Глави держави, що спрямовані на захист прав і свобод українських громадян.

Своїм Указом про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України V скликання Президент Ющенко виконав свій конституційний обов’язок – припинив політичну корупцію і зраду, що запанували в парламенті, відновив справедливість і принципи народовладдя.

Ми завжди послідовно підтримували Віктора Ющенка і переконані, що розпуск парламенту та призначення дострокових виборів до Верховної Ради України продиктовані повагою до виборців, відповідальністю перед усім Українським народом, національними інтересами і турботою про майбутнє нашої держави.

«Наша Україна» і «Народна Самооборона» вважають, що цей крок Президента Ющенка є прикладом глибокої віри в українське майбутнє, щирим прагненням утвердити і зміцнити підвалини молодої української демократії, принципи чесної та відповідальної влади, яка покликана працювати для людей, а не на власне збагачення.

Цим документом ми заявляємо Українському народу та міжнародному співтовариству, що політику незгоди і взаємних непорозумінь в демократичному таборі припинено. Ми не маємо права втратити здобуті у боротьбі з авторитарним режимом свободу і демократію, прагнення кожного до щастя й добробуту, можливості успішного розвитку української держави.

З думкою про майбутню заможну європейську Україну, заради спільних ідеалів та в ім’я прагнень українських громадян бачити демократичні сили згуртованими у захисті їхніх інтересів ми об’єднуємо наші зусилля.

Підписуючи Декларацію об’єднання демократичних сил, «Наша Україна» і «Народна Самооборона» закладають фундамент єдності у демократичному таборі та беруть на себе зобов’язання забезпечити утворення єдиної демократичної політичної партії – виразника і поборника національних пріоритетів розвитку та європейських соціально-економічних і політичних цінностей в Україні.

Ми звертаємося до всіх демократичних сил, які готові об’єднатися разом із нами в єдину партію ще до виборів, приєднатися до цієї Декларації і своїми підписами засвідчити відданість демократичним ідеалам.

ЗА «НАШУ УКРАЇНУ» В. КИРИЛЕНКО

ЗА«НАРОДНУ САМООБОРОНУ» Ю. ЛУЦЕНКО”


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.