10 днів Янукович відпочиватиме від України. Він лікуватиметься у Іспанії

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 29.06.2007 00:50 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3321

Прем’єр-міністр України Віктор Янукович у середу ввечері вирушив до Барселони (Іспанія), щоб продовжити лікування хворого коліна.

"Мені треба пройти певну реабілітацію, привести до ладу свою ногу", - розповів він журналістам.

Термін лікування - 10 днів. Янукович проходитиме його в тій самій лікарні, що і раніше. До Барселони він їде один, без дружини, його супроводжує тільки охорона.

Нагадаємо, раніше, у травні цього року, прем’єр-міністр Віктор Янукович вирушив на лікування до Іспанії, де йому зробили операцію артроскопії з корекцією ушкодження меніска.

У свою чергу голова Всеукраїнського лікарського товариства констатував, що представники української влади регулярно звітують про виділені на охорону здоров’я численні кошти, але разом з цим більшість з них лікується за кордоном.

"Віктор Федорович поїхав до Іспанії коліно лікувати. Це сором для країни, коли прем’єр-міністр не може забезпечити навіть для себе певний рівень в урядових лікарнях. Це визнання своєї неспроможності взагалі", - сказав Нечаєв.

Міністр охорони здоров’я Юрій Гайдаєв також виступив проти того, що українські політики лікуються за кордоном.

Більшість громадян України не тільки не можуть собі дозволити лікування за кордоном, а й отримати повноцінну й доступну медичну допомогу у населенному пункті, де мешкають.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.