БЮТ узяв розслідування звірячого побиття киян під контроль.

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 29.06.2007 19:22 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3323

Волаюче побиття мешканців багатоповерхівок на вулиці Березняківська в Києві є безпрецедентним випадком у столиці. Людей ще ніколи не забивали до смерті, через забудову скверів, парків і дворів.

Про це Юлія Тимошенко заявила сьогодні під час прес-конференції.

«Те побоїще, війна проти власного народу, яка відбулась сьогодні на Березняках, у місті Києві, мусить стати лакмусовим папером, чи здатна влада захищати людей, чи тільки бити і грабувати. БЮТ бере під свій особистий контроль розслідування цієї справи, ми не дозволимо залишити цей випадок без реакції» - наголосила Юлія Тимошенко.

БЮТ зробить ревізію всіх скверів, дитячих майданчиків у Києві, що за словам Тимошенко, незаконно, на корупційній основі віданні під забудову. А також, звертається до президента і прем‘єр-міністра з проханням розібратися в цьому брутальному побитті людей.

«Ви зобов'язані зробити все, щоб міністр внутрішніх справ був звільнений як людина, що «кришує» земельну мафію. Враховуючи, що по всьому Києву сьогодні люди захищають свої сквери, парки – це була показова бійка, яку влаштувала влада, щоб люди не протистояли і не боролися за свої права», - підкреслила Тимошенко.

Як розказала лідер БЮТ, у ніч із 27 на 28 червня на вулиці Березняківській у Києві відбулося масове побиття місцевих мешканців, які самотужки намагалися протистояти будівництву висотного будинку на території скверу. Забудовою даної території займається фірма «КРОУН», що «працює й співробітничає із Черновецьким». Людей лупцювали молотками й металевими кийками, 13 місцевих мешканців госпіталізовані з травмами.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.