Луганські регіонали-чиновники районного гатунку “закосили” декілка мільйонів. А скільки “косять” у Кабміні?

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 2.07.2007 13:04 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3327

На Луганщині викрито посадовців однієї з районних держадміністрацій, які видали незаконні розпорядження про припинення права постійного користування міською радою земельними ділянками загальною площею 32 га.

Про це повідомила прес-служба Департаменту зв’язків з громадськістю МВС.

Ці ділянки зловмисники передали в постійне користування комерційним структурам для будівництва споруд та здійснення підприємницької діяльності, чим завдали державі збитків на суму 3,5 мільйонів гривень.

Обласною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.365 КК України (перевищення влади або службових повноважень).

Від “Аратти”: як відомо, Луганщина територія абсолютної влади партії Регіонів та її класовоблизьких коаліціянтів. Те, що упіймали чиновників районного гатунку на афері із землею, свідчить лише про одне: напевно із кимось не поділилися, або ж віддали комунальну власність не тому. Чи ми помиляємося?

Приклад із “Луганськтепловозом”, точніше, спробою його прихватизації, наочно показує, що на державному рівні - апетити значно більші. Чи, може ви припускаєте, що ті, хто намагався майже здурно “здати” жирненький шматочок державного майна діяли абсолютно безкорисно?

Проте, на жаль, саме про корисний інтерес державних прихватизаторів чомусь не йдеться. Не тільки із “Лугаськтепловозом”, а й із багатьма, багатьма іншими об'єктами, які вже стали чиєюсь власністю й тими, що ще стануть до виборів.

Бо то, зрозуміло, не районний масштаб.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.