Зник адвокат Синенка, засудженого за вбивство Аліка Грека

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 2.07.2007 14:50 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3330

Київське об'єднання “Незалежна колегія адвокатів” заявляє про зникнення співробітника об'єднання, адвоката Ігоря Никитюка.

Він захищав у Донецькому апеляційному суді засудженого довічно за співучасть в організації вибуху на стадіоні "Шахтар" 15 жовтня 1995 року колишнього майора міліції В’ячеслава Синенка. В результаті вибуху загинув президент ФК "Шахтар" Ахать Брагін(відомий кримінальний авторитет Алік Грек), а також декілька осіб з його оточення.

"Ми три тижні його розшукуємо, але безуспішно. Никитюк не з'являється на роботі, на зв'язок не виходить. Його мобільний телефон не відповідає, sms-ки надсилаємо, але на зв`язок він не виходить", - сказав керівник адвокатського об'єднання "Незалежна колегія адвокатів" Василь Придувалов.

Він також повідомив, що в перший тиждень після невиходу Никитюка на роботу в об'єднанні думали, що той захворів, проте тепер "не знають, що робити".

"Ні дружина Никитюка, ні його знайомі також не знають, де він", - уточнив Придувалов. При цьому він вказав, що, наскільки йому відомо, дружина Никитюка про його зникнення в міліцію поки що не заявляла.

"У нас є паспортні дані адвоката, він прописаний у Вінницькій області, а в Києві знімає квартиру. Але її адреси ми також не знаємо", - повідомив керівник "Незалежної колегії адвокатів".

Придувалов не виключив, що зникнення адвоката може бути пов'язане з його професійною діяльністю. "В принципі, якщо допускати це, то тільки у зв'язку із справою Синенка. Інших особливо резонансних справ у провадженні Никитюка не було. Останнім часом він займався більше цивільними справами", - сказав Придувалов.

"Я не думаю, що це пов'язано з роботою, хоча, звичайно, виключати цього не можна", - зазначив керівник об'єднання "Незалежна колегія адвокатів".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.