Завтра Президент Ющенко поспілкується із олігархами про податки та рейдерство. Очікується Меморандум

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 3.07.2007 17:43 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3349

У середу, 4 липня, о 15.00 Президент України Віктор Ющенко проведе зустріч з представниками великого національного бізнесу.

За словами першого заступника Глави Секретаріату Президента України Олександра Шлапака, це вже третя подібна зустріч з представниками крупного капіталу – дві попередні відбулися відповідно у 2005 та 2006 роках.

Глава держави проводить такі зібрання з метою налагодження ефективного діалогу між владою та бізнесом, спрямованого на поглиблення їх співпраці, соціально-економічного розвитку країни та формування сприятливого ділового середовища, сказав Шлапак.

Головні теми завтрашньої зустрічі – податкова реформа та процес підготовки проекту нового Податкового Кодексу, ситуація із дотриманням прав власності, проблема поширення рейдерства.

«Великий бізнес є одним із важливих чинників, що впливають, перш за все, на економічну стабільність у державі – відтак важко переоцінити значення, яке мають налагодження продуктивного співробітництва між ним та владою, вироблення їх узгоджених позицій за ключовими питаннями», – сказав перший заступник Глави Секретаріату. «Президент також переконаний, що ще однією важливою місією великого бізнесу є допомога у розвитку середнього та малого підприємництва України», – сказав Шлапак.

Результатом обговорення має стати підписання Меморандуму про співпрацю влади та великого бізнесу.

Серед запрошених на зустріч – В’ячеслав Богуслаєв (ВАТ «Мотор-Січ»), Таріел Васадзе (корпорація «Укравто»), Ігор Воронін (ЗАТ «УкрГазЕнерго»), Костянтин Жеваго (група «Фінанси і кредит»), Вадим Новинський (Інгулецький гірничо-збагачувальний комбінат), Лев Парцхаладзе (компанія «ХХІ Век»), Олексій Порошенко (ЗАТ «Укрпромінвест»), Олександр Слободян (ЗАТ «Оболонь»), Сергій Тарута (ІСД), Сергій Тігіпко (фінансова група «ТАС»), Борис Тимонькін (АКБ «Укрсоцбанк»), Віктор Тополов (компанія «Київ-Донбас») та інші.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.