Одеський суд заборонив більшовикам піаритися на антиНАТО

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 6.07.2007 12:30 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3373

Приморський районний суд Одеси заборонив проводити будь-які акції, спрямовані проти міжнародних навчань “Сі Бриз-2007” і тим самим задовольнив позов Одеського міськвиконкому до обласного комітету КПУ.

Про це повідомила в прес-служба КПУ.

Прес-служба відзначає, що на час проведення навчань право на мирні збори обмежене для всіх політичних і громадських організацій міста, а також фізичних осіб.

Підставою для ухвалення такого рішення став той факт, що комуністи і «православні патріоти» повідомили про підготовлюваний мітинг всього за день до його початку. Крім того, на думку мерії, скупчення людей біля морського порту може паралізувати роботу цього важливого об’єкта і перешкодити пересуванню автотранспорту по вулиці Приморській.

Міськвиконком звернув увагу і на міжнародний аспект ситуації. Представник мерії ознайомив суд з листом, підписаним главою Одеського облуправління СБУ Володимиром Дорошенком, з якого випливає, що акції антинатівців можуть привести до загострення громадсько-політичної обстановки в місті, а також завдати серйозного збитку міжнародному іміджу України.

За словами першого секретаря одеського обкому КПУ Євгена Царькова, КПУ оскаржить рішення Приморського райсуду в апеляційному порядку.

За словами Царькова, його однопартійці обурені ініціативою одеської мерії і більш ніж дивною поведінкою суду. Він додав, що обком КПУ не був своєчасно сповіщений про існування позову виконкому. Царьков дізнався, за його словами, про рішення суду з преси.

Від “Аратти”: ми окремо, для прихильників більшовиків нагадуємо, що "за" проведення зазначених міжнародних навчань, проти яких закликаюють своїх протестувати комуністи, голосувала колишня правляча коаліція "С.Р.А.К.А.", в яку входила комуністична партія України.

А нині, напередодні виборів, комуністи традиційно згадали про НАТО, російську мову тощо, включивши стару піарівську платівку стандатрного лохотрону.

А вам подобається бути дешевою масовкою у політиканів-банкрутів, яким не вистачає кеби, щоб запропонувати виборцям щось цікавіше, ніж стандартний набір нафталінової пропагандистської жуйки?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.