Мегаблок проводитиме єдину інформаційну політику

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 6.07.2007 14:25 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3377

Нове об’єднання 10 демократичних партій, утворене для участі в позачергових виборах до Верховної Ради, проводитиме єдину інформаційну політику.

Про це повідомив сьогодні Глава Секретаріату Президента України, керівник штабу блоку «Наша Україна – Народна самооборона» Віктор Балога.

За його словами, таку вимогу поставив Президент України Віктор Ющенко. «На закритому організаційному засіданні мегаблоку Глава держави, серед іншого, поставив чітку обов’язкову вимогу: дотримуватися єдиної скоординованої інформаційної лінії всіма учасниками об’єднання», – сказав Балога.

Балога відзначив важливість такого підходу як на стадії остаточного узгодження ідеологічних та організаційних засад виборчої кампанії, так і після старту перегонів. На думку керівника штабу блоку, оскільки в його складі багато переконливих, сильних особистостей із власною позицією, «необхідно убезпечитися від дезінформаційного, оманливого багатоголосся». «Потрібно не допустити, щоб суспільство було дезорієнтовано щодо цілей і завдань новоутвореного демблоку. Звичайно, кожен яскравий політик із нашого об’єднання не буде позбавлений права голосу, у тому числі й права публічного висловлення. Однак усі заяви, коментарі, відозви будуть звучати в єдиному інформаційному руслі», – наголосив Глава Секретаріату Президента, керівник штабу блоку.

Як поінформував Балога, невдовзі буде оголошено перелік спікерів, уповноважених виступати від імені блоку. «Їх буде достатньо, аби охопити всі сфери суспільного інтересу, перекрити участю привселюдні акції, ефіри на телебаченні та радіо. Інформаційного вакууму не буде. Водночас будуть рішуче припинятися прояви інформаційного різнобою. Зокрема, за таке деструктивне вільнодумство учасники виборчого списку посуватимуться на десять позицій донизу. Президент погодився, що так буде справедливо».

Балога відзначив, що мегаблок вже невдовзі запропонує виборцям зрозумілі ідеологічні послання та ясні, доступні для сприйняття гасла. «Буде забезпечено однозначні уявлення про нашу політичну силу, де не буде місця навіть подвійним тлумаченням. Сила переконання і ораторський хист, якими досконало володіють політики з нового об’єднання, допоможуть донести всі якісні ідеї до наших співгромадян».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.