На відомого українського режисера Романа Віктюка вчинено напад. Мотиви не відомі

Автор/джерело -  © Lenta.Ru



Дата публiкацiї - 8.07.2007 20:42 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3387

Сьогодні правоохоронні органи Москви порушили кримінальну справу за фактом нападу на відомого українського режисера Романа Віктюка.

Справу було порушено за статтею 112 КК РФ (навмисне нанесення тілесних ушкоджень середньої важкості). Якщо злочинця буде впіймано і визнано винним за цією статтею, то йому буде загрожувати покарання до п’яти років позбавлення волі.

Напад на відомого театрального режисера було скоєно в суботу вдень у під’їзді його будинку на Тверській вулиці в Москві. Злочинець ударив Віктюка по потилиці важким предметом і зник, коли режисер перебував без свідомості. Ні гроші, ні інші коштовні речі у режисера вкрадено не було.

Відразу після нападу Віктюка госпіталізували. За словами заступника директори театру, очолюваного Віктюком, Григорія Тумасова, зараз режисер почуває себе нормально і його буде виписано у середині тижня.

За даними попереднього обстеження, у Віктюка струс мозку. Проте, остаточний діагноз лікарі поставлять тільки після завершення повного обстеження, додав він. Відразу ж після того, як Віктюка було доставлено у лікарню, його помістили в реанімацію, проте, до вечора суботи режисера уже перевели до звичайної палати.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.