Аутсайдер минулих виборів пропонує Стретовичу утворити блок

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 9.07.2007 09:57 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3390

Соціально-християнська партія закликає партію Християнсько-демократичний союз не зливатися з Народним Союзом Наша Україна, а створити спільно із СХП та іншими партіями християнсько-демократичної ідеології християнський блок на виборах до Верховної Ради.

Про це повідомляється у зверненні СХП до ХДС, прийнятому на з’їзді СХП 7 липня.

Приводом для звернення послужило підписання 5 липня лідерами 10 політичних партій, серед яких і лідер ХДС Володимир Стретович, Декларації об’єднання демократичних сил.

"Закликаємо вас, шановні колеги, не допустити ліквідації Християнсько-демократичного союзу як окремої партії, і пропонуємо почати переговори про утворення єдиного блоку з усіма християнськими партіями України", - йдеться у зверненні.

Нагадаємо, 5 липня партії Народний Союз Наша Україна, Вперед, Україно!, Народний рух України, Українська народна партія, Українська республіканська партія Собор, Християнсько-демократичний союз, Європейська партія України, Пора, Партія захисників Батьківщини та Конгрес українських націоналістів домовились створити об’єднання демократичних сил на позачергових виборах до Верховної Ради.

Лідер партії ХДС Володимир Стретович входив до складу парламетського блоку “Наша Україна”.

На парламентських виборах 2006 року Соціально-хритстиянська партія набрала менше 1% голосів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.