Рашка вже лякає українців наслідками перемоги “помаранчевих”. Крімінально-олігархичний режим їм рідніший

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 10.07.2007 10:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3394

Перемога на дострокових виборах у ВР політичних сил “помаранчевої” коаліції може привести до ускладнення співпраці між Україною і Росією в ряді сфер.

Про це заявив на прес-конференції депутат Державної думи Російської Федерації, керівник Національного інституту розвитку Сергій Глазьєв.

«Якщо переможе “помаранчева” коаліція, я думаю, що нас чекає тривалий період з`ясування відносин», - сказав він.

За словами Глазьєва, на сьогодні політичні сили «помаранчевої» коаліції не можна назвати демократичними, оскільки вони «розв`язали в Україні державний, антидемократичний переворот, орієнтований на захоплення влади».

Зокрема, за словами депутата Держдуми РФ, ускладниться рішення питання щодо формування Єдиного економічного простору. «Це погано, адже що формування Єдиного економічного простору завершується, і фактично ми чекаємо тільки Україну», - сказав Глазьєв.

За його словами, відмова України від входження в ЄЕП дасть змогу «Газпрому» підвищувати ціни на газ, що позбавить українську сторону можливості вимагати від Росії такі ж умови доступу до енергоресурсів, які мають російські підприємства. «Все це обернеться погіршенням соціально-економічного становища в Україні», - сказав він.

При цьому, вважає Глазьєв, якщо при владі залишаться сили, котрі входять у коаліцію національної єдності, то їм теж буде необхідно в стислі терміни вирішувати це питання.

«З другого боку, збереження нинішньої коаліції теж не обіцяє легкого майбутнього. Їй слід теж з цих питань якомога швидше визначатися», - сказав він.

Від “Аратти”: товаріщі кремлівські керівнички, вочевидь, все ще існують у якомусь архаічно-віртуальному вимірі. Мало не 20 років минуло із тих пір, як Росія проголосила себе незалежною від СРСР. Між тим, маніакальні потуги відновити те, звідики вони, росіяни самі ж вийшли - тривають із хворобливою наполегливістю.

Неадекватне сприйняття реальності у Москві спричиняє не тільки тотальне пограбування кримінально-чиновницькими кланами російського народу. Сп'янілі від повної безкарності чиновники провокують ситуацію, коли Росія може опинитися у повній міжнародній ізоляції.

І яскравий приклад тому - Україна. Яка різниця Москві, яку команду обере український народ? Власне, це не їхня справа, совати свій писок у внутрішні справи України, а тим більше - у волевиявлення українських виборців. Що, в когось сверблячка “замочіть хохлов у сортірах”?

Ми це вже проходили. І лякати голою дупою нас не треба. Можемо хіба що поспівчувати народові, який має таку владу. Владу, яка своїми діями ганьбить свій народ, продовжуючи, сидячки на руїні, намагатися лякати когось учорашнім днем, при тому розкрадаючи власне багатство та жебракуючи на світових перехрестях.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.