У Калиновського розпочалася активна втрата пам'яті. Її відновити можна тільки поза досяжністю для українського правосуддя.

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 10.07.2007 10:44 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3395

Сергія Калиновського, винуватця ДТП на бульварі Шевченка, в результаті якого загинуло двоє людей, хочуть вивезти за кордон.

За словами адвоката Калиновського Ігоря Лодяного, молода людина досі в лікарні, її стан погіршується. Медики ухвалили: Калиновському необхідне лікування за кордоном. «Калиновський не може зосередитися, у нього часткова втрата пам’яті та постійні запаморочення. Він впізнає тільки близьких родичів», - сказав адвокат.

Рідні Калиновського більше всього бояться, щоб його не перевели в тюремну лікарню. «За рішенням суду, палата Калиновського знаходиться під цілодобовою охороною. Коли він одужає, буде ще один суд щодо запобіжного заходу. Поки його ніхто не збирається визначати в тюремну лікарню, але й на закордонне лікування не відпустять», - заявив в.о. начальника ЦГЗ ГУ МВС Києва Володимир Дмитренко.

Нагадаємо, раніше Шевченківський районний суд Києва виніс ухвалу про арешт Сергія Калиновського – винуватця події 30 травня ДТП на бульварі Шевченка. За рішенням суду він – на підписці про невиїзд, хоча якось намагався виїхати до Ізраїлю.

Калиновському інкримінують статтю 286 Кримінального Кодексу – порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель людей.

Я повідомлялося раніше, ДТП трапилося 30 травня в Києві. Калиновський на швидкості 150 кілометрів на годину не справився з управлінням свого кабріолета і врізався в Жигулі. Водій Жигулів загинув на місці. Через декілька днів в лікарні померла дівчина, що сиділа в кабріолеті. Калиновський отримав тілесні ушкодження і знаходиться в клініці. За станом здоров’я він відмовляється спілкуватися із слідчими і приходити на засідання суду.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.