МВС обіцяє швидко віддати правосуддю зловмисників, які били киян у переддень Конституції

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 10.07.2007 13:34 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3398

Заступник міністра внутрішніх справ Михайло Корнієнко сподівається, що розслідування справи про побиття мешканців вулиці Березняківської у Києві завершиться найближчим часом.

"Там все відомо. Я думаю, невдовзі ми завершимо цю справу", - сказав він, відповідаючи на запитання журналістів.

Корнієнко нагадав, що керівник фірми-забудовника на даний момент переховується і оголошений у розшук.

Також, за його словами, зараз іде процес встановлення усіх осіб, причетних до інциденту.

Окрім цього, Корнієнко наголосив, що на ділянці по вулиці Березняківській встановлено посилене патрулювання правоохоронцями.

Як повідомлялося раніше, у переддень Конституції група озброєних молодиків вчинила напад і звіряче побиття мирних пікетувальників на вул. Березняківській у Києві. Мешканці прилеглих будинків пікетували будівельний майданчик, який розташувався на території скверу, висловлюючи свій протест проти дій місцевої влади, яка віддала їхнє місце відпочинку під будівництво нового будинку.

За даними правоохоронних органів більше десяти киян зазнали тяжких тілесних ушкоджень, а одного - було госпіталізовано із тяжкою черепно-мозковою травмою. За показами свідків молодики били беззбройних людей бітами, металевою арматурою та кувалдами.

Наступного дня на захист прав потерпілих виступила лідер БЮТ Юлія Тимошенко, яка звинуватила правоохоронні органи у бездіяльності і зажадала відставки Міністра Цушка. Вона пообіцяла, що БЮТ пильно слідкуватиме за розслідуванням цієї справи.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.