На території абсолютної влади януковичів нищать пам'ятки, старші за єгипетські піраміди

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 11.07.2007 11:11 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3408

На Донеччині фермери розорали кургани віком у кілька тисячоліть.

Історичні пам’ятки на околицях Маріуполя тепер залишаться тільки на мапах археологів. У природоохоронній прокуратурі стверджують, що проти фермерів порушено кримінальні справи.

«Фахівцями Донецького обласного краєзнавчого музею проведені розрахунки збитків які складають більше декількох сотень тисяч гривень. За даними фактами збуджено 2 кримінальні справи», - сказала помічник прокурора Маріупольської природоохоронної прокуратури Марія Нагаєвська.

Місцева влада стверджує, що чотири пагорби біля Маріуполя розорали селяни.

«Знайшли порушення – це розорані кургани, що порушує законодавство. Складено акти, посадові особи попереджені, а матеріали направлені в правоохоронні органи», - повідомила методист відділу культури та туризму Володарської РДА Неля Сидоренко.

Самі сільськогосподарі звинувачення на свою адресу відкидають і твердять, що кургани почали знищувати ще десятки років тому.

Приазовські кургани «ямного» періоду історики вважають старшими за єгипетські піраміди.

Від “Аратти”: воно й зрозуміло. Бо навіщо більшовицькому люмпену(вибачте, пролетарію-гегемону) історія? Адже, холопам вона не потрібна, бо Маркс заповідав їм виключно кайдани.

І кроки із втілення цього заповіту у життя стали особливо помітні зараз, коли владу отримав більшовицький уряд. Нищаться не тільки стародавні кургани, а й архівні документи, які свідчать про більшовицькі злочини проти українського народу.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.