Справедливість є і Тимошенко вважає, що за неї варто поборотися у судах

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 11.07.2007 16:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3418

БЮТ починає широкомасштабну програму по відновленню всіх пільг та соціальної підтримки для людей, які потребують такого захисту, і для яких закон про бюджет Януковича практично зупинив всю підтримку від держави.

Про це сьогодні на прес-конференції повідомила лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

«Ми в кожному нашому обласному, районному, міському штабі, а також у всіх громадських приймальнях нашої політичної сили, починаючи з завтрашнього дня, проводимо прийом людей по відновленню соціальної підтримки держави на їх користь», - заявила вона.

Юлія Тимошенко повідомила, що всі категорії людей, які постраждали внаслідок діяльності уряду Януковича, можуть отримати юридичну допомогу в офісах партії «ВО «Батьківщина».

«Ми від імені цієї людини подамо позовну заяву до суду відповідної інстанції, яка буде професійно оформлена, яка буде професійно підготовлена і яка дійсно дасть можливість людині, починаючи з сьогоднішнього дня, отримувати передбачені законами України соціальний захист», - сказала лідер БЮТ.

Юлія Тимошенко також повідомила, що за рахунок партійних грошей для людей, які хочуть звернутися до суду, але через важкий фінансовий стан не можуть це зробити, буде сплачено мито.

«Третє, що ми зробимо, ми організуємо силами нашої політичної сили адвокатську допомогу всім людям для того, щоб вона отримала повернення своєї системи соціального захисту, яка передбачена законом», - повідомила лідер БЮТ.

«Крім того, всім без виключення соціально-незахищеним групам людей ми роздамо соціальні інструкції: які пільги, які передбачені законами, знищені урядом Януковича законом про бюджет і які сьогодні поновлені Конституційним Судом», - сказала вона.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.