Блок Люмили Супрун пропонує Литвину об'єднатися. А Литвин думає і потихеньку ладнає свій блок

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 14.07.2007 20:13 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3439

Блок Людмили Супрун пропонує Блоку Володимира Литвина об’єднатись для спільної участі у позачергових парламентських виборах 30 вересня. Разом вони можуть узяти 25% елекоторату, який раніше проголосував за аутсайдерів.

Про це сказала лідер Народно-демократичної партії Людмила Супрун журналістам сьогодні в кулуарах з’їзду Народної партії.

Зокрема, Супрун зазначила, що Народно-демократична партія ухвлила рішення про створення Блоку Супрун. Водночас, за її словами, НДП веде переговори про можливе об’єднання з партіями, які висловили бажання брати участь у виборах в Блоці Литвина, і в першу чергу, з Народною партією.

Лідер НДП не виключила, що до блоку будуть запрошуватись і інші політичні сили.

«Ми проявили ініціативу про об’єднання політичних партій і громадських організацій. Народна партія визначається», - сказала вона, додавши, що ця партія взята тайм-аут для того, щоб обміркувати цю пропозицію і, на думку Супрун, саме тому партія сьогодні проводить з’їзд, щоб почути думки однопартійців.

Вона прогнозує, що рішення буде ухвалено на наступному тижні.

Супрун підкреслила, що необхідно об’єднувати такі політичні сили. За її словами, у програмах партій є дуже багато спільного, і немає розбіжностей, які б не можна було узгодити. Більше того, наголосила Супрун, соціологія показує, що об’єднання Блоків Супрун і Литвина збільшує їхні шанси на проходження до парламенту.

Лідер НДП переконана, що ці дві політичні сили у праві розраховувати на 25% голосів виборців, які на минулих виборах віддали свої голоси за політичні сили, що в результаті не потрапили до парламенту.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.