На початку серпня може з'явитися блок Литвина. І не просто - а мегаблок!

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 14.07.2007 20:46 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3440

Народна партія України на своєму з’їзді 3-го серпня 2007 року має намір оголосити про створення передвиборного блоку.

Про це сьогодні в інтерв’ю журналістам заявив член Народної партії Борис Андресюк.

Андресюк зазначив, що в даний час ведеться активна робота із створення такого блоку. За його словами, переговори йдуть з багатьма партіями, у тому числі і з НДП. До блоку швидше за все увійде кілька партій, які заздалегідь визначені, проте Андресюк не назвав, які саме ці партії. Всі рішення з цього питання, у тому числі і назва блоку будуть оголошені на з’їзді в серпні.

Крім того, Андресюк повідомив, що сьогодні під час другого етапу дев’ятого з’їзду партії планується затвердити список кандидатів у народні депутати для участі у виборах від Народної партії.

При цьому партія має намір звернутися до громадян з пропозицією висловити свої пропозиції відносно кандидатів і остаточно список формуватиметься з урахуванням думки громадян.

Між тим, наслідучи приклад БЮТ, з’їзд Народної партії, ухвалив рішення про відкликання депутатів місцевих рад, які пройшли в місцеві органи влади від Народного блоку Литвина, на попередніх виборах, і згодом приєдналися до інших політичних сил. Таке рішення було ухвалене делегатами з’їзду одноголосно, за пропозицією лідера партії Володимира Литвина.

Литвин заявив, що сьогодні для партії дуже важливо провести чищення своїх рядів і позбутися зрадників. За його словами, людина, яка зрадила один раз, зрадить знову. Відповідно до рішення, з рад місцевих рівнів відкликано 36-ть депутатів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.