Тимошенко знає де урядовцям узяти гроші, забрані коаліцією, щоб повернути їх громадянам

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 14.07.2007 22:05 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3442

Юлія Тимошенко спростовує заяви уряду про те, що у держави немає грошей на виконання рішення Конституційного суду, яким відновлено пільги багатьом категорія громадян.

Про це лідер БЮТ заявила сьогдні в прямому ефірі телеканалу «1+1».

«У цього уряду для людей завжди немає грошей. Це є вже абсолютно відома істина», - сказала Юлія Тимошенко.

На запитання ведучої, де взяти для цього гроші, лідер БЮТ відповіла: «Я знаю, де взяти гроші, тому що коли я прийшла на посаду прем‘єр-міністра - за півтора місяці ми збільшили бюджет на 70% за рахунок закриття тіньових схем. Але цей уряд, враховуючи, що він однозначно і є тіньовою силою в нашій країні, вони не зможуть це зробити», - сказала вона.

Юлія Тимошенко закликала людей приходи до офісів партії «ВО «Батьківщина», до громадських приймалень БЮТ, або звернутися за телефоном 8-800-50-40-400 для отримання адвокатської допомоги у поверненні своїх пільг.

«Ми стаємо вашими вірними союзниками у тому, що Конституційний суд відновив пільги, а ми допоможемо вам це зробити в реальному житті», - заявила Юлія Тимошенко.

На питання ведучої, чи не буде паралізована діяльність судів, якщо з відповідними позовами звернеться велика кількість людей, Юлія Тимошенко відповіла: «У нас завжди, коли стосується права людини, щось перевантажене, чогось не вистачає, щось довге, щось коротке. Я вам можу сказати, що суди для того якраз і є, щоб влада виконувала свої зобов‘язання. А щоб не було черг у судах, то потрібно, щоб влада робила це без судових рішень, тоді черг не буде».

«Ми спробуємо зробити так, щоб за 2 місяці, поки уряд Януковича ще працює, люди отримали максимум. Але з 30 вересня, я переконана, що наша команда прийде до влади, і ми без будь-яких судів виконаємо рішення Конституційного суду», - наголосила Юлія Тимошенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.