Калиновський який спричинив загибель двох людей, списує все на невідомого пішохода

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 17.07.2007 18:24 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3458

“Невідомий пішохід” винен у тому, що 30 травня Сергій Калиновський не справився з керуванням BMW M6 і врізався у “Жигулі”. Нова версія, як уникнути відповідальності за тяжкі наслідки.

Про це сьогодні на прес-конференції заявили представники Калиновського.

«На сьогоднішній день у слідства немає даних про те, що Сергій Калиновський перевищив швидкість. До того ж нам вдалося відтворити картину подій за допомогою кількох людей, які надали таку інформацію», – сказав Лодяной.

Прес-секретар сім’ї Калиновських Михайло Бородач продемонстрував електронну схему аварії. На схемі чітко видно, як дорогу несподівано перебігає, за словами Бородача, «невідомий пішохід».

Ігор Лодяной також зазначив, що у разі необхідності цю схему буде використано у суді як доказ.

Як повідомлялося раніше, близько 5-тої ранку 30 травня Сергій Калиновський (син бізнесмена Зіновія Калиновського і колишньої дружини Дмитра Фірташа), керуючи кабріолетом BMW M6, врізався у припарковані на бульварі Шевченка «Жигулі». Водій «копійки» − прапорщик внутрішніх військ Володимир Куликовський − загинув на місці. Пасажирка BMW M6 − наречена Сергія Анастасія Броннікова − померла у лікарні через кілька днів після аварії. За фактом ДТП порушено кримінальну справу.

Сам Калиновський наразі знаходиться у лікарні, де нібито лікує наслідки струсу мозку, зокрема втрату пам'яті. Родичі намагалися його вивести “на лікування” за кондон, аби вивести за межі юристдикції українського правосуддя.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.