Президент Ющенко упіймав урядовців на брехні про катастрофу

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 19.07.2007 15:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3471

Президент України вважає неприпустимими спроби уряду приховати реальні наслідки аварії.

Про це Віктор Ющенко заявив у Криму під час робочої наради з керівництвом Секретаріату Президента України та апарату РНБОУ, повідомляє прес-служба.

«Практика радянської влади, коли принципом вирішення проблеми були заспокійливі чиновницькі звіти, замість професійних дій, та замовчування – замість чесного інформування, не може бути нормою життя в Україні», – акцентував Віктор Ющенко.

Президент України переконаний, що першочерговим завданням уряду щодо ліквідації наслідків техногенної аварії у Львівській області є гарантування безпечного життя людей та запобігання екологічній загрозі. Він відзначив недостатність дій уряду щодо захисту мешканців постраждалих районів.

За словами Глави держави, уряд має забезпечити людей, які проживають на ураженій території, усім необхідним для безпечного життя, зокрема, питною водою, продуктами харчування та медикаментами.

«Саме реальна турбота про людей має бути критерієм ефективних дій. У мене виникають сумніви щодо відповідності займаним посадам урядовців, які підміняють реальні дії розмовами про чисті від фосфору криниці», –підкреслив Президент України.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.