Триває засідання РНБО. Головує Президент Ющенко

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 20.07.2007 13:53 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3481

Президент України Віктор Ющенко відкрив виїзне планове засідання Ради національної безпеки і оборони України.

У засіданні бере участь Прем’єр-міністр України Віктор Янукович, повідомляє преас-служба.

На порядку денному обговорюватимуться питання «Про пропозиції щодо фінансового забезпечення виконання заходів у сфері національної безпеки і оборони для урахування у проекті Закону України «Про Державний бюджет України на 2008 рік», «Про хід реалізації Державної програми реформування та розвитку оборонно-промислового комплексу України на період до 2010 року».

У ході засідання планується визначитися із скасуванням рішення РНБОУ від 5 квітня цього року «Про суспільно-політичну ситуацію та невідкладні заходи щодо забезпечення конституційних прав громадян України» як такого, що втратило актуальність з виданням Указу Глави держави від 4 липня 2007 р. № 593 «Про забезпечення реалізації виборчих прав громадян України, законності, прозорості та відкритості виборчого процесу на позачергових виборах до Верховної Ради України».

Також буде заслухана інформація про «Про суспільно-політичну ситуацію та невідкладні заходи щодо забезпечення конституційних прав громадян України». Окремою темою засідання РНБО заслухає інформацію уряду щодо ліквідації аварії, що сталася 16 липня ц. р. під час руху вантажного поїзда і призвела до витікання та загорання фосфору.

У засіданні також беруть участь віце-прем’єр-міністр Олександр Кузьмук, міністр промислової політики Анатолій Головко, міністр економіки Анатолій Кінах, в.о. міністра внутрішніх справ Михайло Корнієнко, начальник Управління державної охорони України Валерій Гелетей.

Після заслуховування інформації про техногенну катастрофу у Лівіській області, Президент Ющенко вирішив сьогодні особисто пубувати на місці аварії. Приїзд Президента заплановано на другу половину дня.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.