Запорізьким журналістам зробили “тонкий натяк”. Перед виборами

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 23.07.2007 13:23 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3491

У Запоріжжі невідомі з автоматів обстріляли редакцію місцевої газети “Істеблішмент”.

Як повідомило керівництво Управління МВС України в Запорізькій області, повідомлення про стрілянину надійшло до правоохоронців сьогодні вночі – приблизно о 2.45.

«Виїхавши на місце події, співробітники міліції встановили, що факт стрілянини дійсно мав місце й виявили на місці події автоматні гільзи», - повідомив співрозмовник агентства.

За його словами, з автоматичної вогнепальної зброї було розбито вікна на першому поверсі будівлі, де розташована редакція, й вікна на балконі, розташованому біля приміщення, де зазвичай знаходяться журналісти.

За попередніми даними, нічого не викрадено, інших пошкоджень у будівлі редакції немає.

Правоохоронцями вирішується питання про порушення кримінальної справи поки за фактом хуліганства. Проте не виключена подальша перекваліфікація в разі появи якихось додаткових відомостей у справі. На місці події працює оперативно-слідча група.

Від “Аратти”: можливо ми помиляємося і в даному випадку мав місце новий прояв екстремальних “розваг” для “крутих пацанов”, але чомусь напрошується припущення, що у такий спосіб місцевий чи центральний істеблішмент(як вони зараз себе називають) відреагував на якусь публікацію.

Принаймні, напрошується версія про те, що газетярам просто “тонко натякнули”, що перед виборами треба агітувати лише за “правильних” кандидатів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.