Під більшовицьким керівництвом український транспорт став суспільнонебезпечним

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 24.07.2007 14:56 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3500

За результатами прокурорських перевірок у першому півріччі 2007 року в Україні порушено 345 кримінальних справ в системі Міністерства транспорту та зв’язку України.

Про це повідомив Керівник головної служби з питань діяльності правоохоронних органів Секретаріату Президента України Віктор Безкоровайний, повідомляє прес-служба.

Він поінформував, що 183 справи вже спрямовано до судових інстанцій. За цей період було задоволено 1030 протестів прокурорів і за актами прокурорського реагування притягнуто до відповідальності 3052 посадовців в транспортній галузі. «З приходом на посаду міністра транспорту та зв’язку Миколи Рудьковського робота цього відомства йде під укіс», – зазначив Безкоровайний.

За словами представника Секретаріату Президента, викликає подив той факт, що з численних відомчих перевірок стану профілактичної роботи на залізницях «жодною не виявлено суттєвих порушень, на чому акцентовано в документі прокурорського реагування Генпрокуратури на ім’я міністра транспорту та зв’язку України.

«Теперішній розвиток подій в системі Мінтрансзв’язку України свідчить про вкрай незадовільний стан справ у транспортній галузі, і питання не лише в останніх аваріях на залізниці, що призвели до техногенних катастроф», – акцентував Безкоровайний.

При цьому він зазначив, що непрофесійність керівника транспортного міністерства України «завдає шкоди економіці України як транзитній державі».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.