Уряд Януковича єдиний за всю новітню історію - працює без програми та публічних орієнтирів

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 25.07.2007 13:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3506

У нашоукраїнців склалося враження, що уряд і урядовці працюють виключно на задоволення власних потреб та інтересів свого клану.

“Діяльність уряду Януковича більше, ніж на “незадовільно”, оцінити важко”, - сказав народний депутат п’ятого скликання, голова Житомирського обласного штабу Блоку “Наша Україна-Народна Самооборона” Павло Жебрівський.

“Працювати можна, лише маючи перед собою певну програму дій. Кожен дядько на селі знає: як хочеш побудувати сарай, то повинен намалювати план. Кабмін Януковича - це перший уряд в Україні, який за рік роботи не спромігся підготувати програму. Цей Кабмін безвідповідальний, - вважає Жебрівський, - бо кожен уряд відповідає за виконання своєї програми. Оскільки програми немає, то і відповідальності немає”.

“Якимось особливими успіхами “антикризовикам” теж важко похвалитися. В кінці 2005 – першій половині 2006 року уряд Єханурова дав значне зростання ВВП і заклав тенденцію для його подальшого збільшення. Коли закладений урядом Єханурова потенціал вичерпався, темпи зростання ВВП почали падати, - наголосив народний депутат. - Тому всі успіхи “антикризовиків” в цій сфері відбувалися лише завдяки заходам, які здійснив уряд Єханурова”.

Він зауважив також, що вперше за багато років у червні зафіксовано рекордний рівень інфляції 2,2 %: “Це безумовно сильно знизить реальні доходи людей”.

“Соціальної політики в уряду взагалі не було. Лише завдяки діям Президента і “Нашої України” Янукович був змушений повернутися обличчям до людей. Зрозуміло, що сьогодні змушують уряд думати про народ і дострокові парламентські вибори”, - наголосив Жебрівський.

“Складається враження, що у цього Кабміну є одне завдання - підвищити прибутки людей, близьких до певних політичних сил”, - переконаний Павло Жебрівський.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.