Другого більшовицького геноциду Україна не витримає

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 25.07.2007 13:47 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3507

Відверте бажання комуністів узяти контроль над МВС та Мінфіном свідчить проте, що вони прагнуть відродити “імперію зла” і не може не стурбувати кожного громадянина.

“Другого пришестя комуністів Україна вже не витримає”, - так прокоментував представник „Правиці” від Української народної партії Степан Хмара заяву одного з лідерів КПУ, віце-спікера ВР V скликання Адама Мартинюка щодо зацікавленості комуністів у керівництві МВС, МЗС та Мінфіном в складі нового Кабінету міністрів після дострокових парламентських виборів.

Дисидент Хмара, який за комуністичного режиму був засуджений до 7 років ув‘язнення в таборах суворого режиму та 5 років заслання, розцінює як "анахронізм" плани КПУ "повернутися у владу на початку третього тисячоліття", коли "тоталітарні режими в усьому світі відходять в минуле".

"Свого часу КПУ мала 100%-й контроль над урядом та парламентом, і ці часи тоталітаризму ми ще добре пам‘ятаємо. Екскурсії в комуністичне минуле Україні ні до чого", - каже Хмара.

За його словами, він "не бажає, щоб нове покоління жило за комуністичного диктату, повторюючи сумну долю дисидентів радянських часів”.

Особливо знаковим вважає Хмара бажання КПУ отримати після виборів крісло глави МВС, „яке за радянських часів використовувалося для придушення будь-якої політичної діяльності, окрім офіційно дозволеної”.

"Професійні «революціонери» з КПУ давно забули про ідеї пролетаріату та самовіддано кинулись захищати інтереси великого капіталу», - зауважує політик. Саме цим він пояснює прагнення комуністів прибрати до рук економічне відомство, а не соціальні міністерства, - скажімо, Міністерство праці та соціальної політики.

«Боротьба за соціальні права трудящих залишилася тільки в гаслах. Зараз КПУ відкрито прагне доступу до перерозподілу фінансових потоків, щоб відпрацювати кошти своїх господарів», - констатував представник УНП.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.