Після програшу іспанцям українські футболісти розважалися в пабі. Вночі ж - борються з жабами та комарами

Автор/джерело -  © «Аратта-Україна»



Дата публiкацiї - 16.06.2006 12:33 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=351

У четвер, 15 червня, відбулася прес-конференція президента ФФУ Григорія Суркіса, на якій функціонер висловив свою думку про матч Іспанія - Україна (4:0).

"На жаль, нашій збірній не вдалося дебютувати на світовому форумі на належному рівні. Це лише перший матч. Я не згодний зі словами деяких гравців, що висловлювали думки, що вже сам вихід на мундіаль є досягненням", - заявив Суркіс, повідомляє Кореспондент.net.

Президент ФФУ розповів про можливі шляхи виходу збірної з кризи: "Ми не повинні зупинятися у своєму рості, але перший млинець вийшов глевким. Стартовий матч ми провалили, показавши дуже погану гру. Я впевнений, що тренери зроблять правильні висновки з зустрічі. Відверто кажучи, мені подобається, що провину за поразку взяв на себе головний тренер команди".

"Не тільки психологічний фактор став провиною фіаско. У груповому турнірі головною запорукою нашого успіху стала самовіддача. З іспанцями її не було взагалі, як і характеру", - продовжив Суркіс.

Суркіс відкрив журналістам свій погляд на поразку збірної: "Образно кажучи, ми не билися до останнього подиху. До того ж від нас відвернулася удача, адже гол зі штрафного був забитий після рикошету. Я згоден із Блохіним, що заявив після гри, що ті футболісти, що не будуть показувати гідний футбол, поїдуть додому".

"Нашим прикладом мають служити гравці "молодіжки", які боролися у фіналі континентальної першості до кінця, незважаючи на рахунок 0:3. Після гри мені зателефонував Президент України Віктор Ющенко, що побажав збірній надалі більш вдалої ігри", - зазначив Суркіс.

"Шевченко в матчі з іспанцями не був схожий сам на себе, але не думаю, що він свідомо беріг ноги, - додав президент ФФУ. -

Я не знаю іншої людини, яка була б більш амбіційною. Незважаючи на те, що він не виступав більше місяця, у наступній зустрічі він повинен продемонструвати, що залишається лідером команди".

"Мені сподобалися Воробей, Шелаєв і Ребров, що вийшли на заміну. Справжнім лідером збірної став Воронін. Хоч я і не визначаю склад команди на матчі - у нас із Блохіним все-таки різні обов’язки - не виключаю того, що на матч із Саудівською Аравією вийдуть гравці "молодіжки", - додав функціонер.

Торкнувся Григорій Суркіс ще однієї хворобливої теми, висловивши подив стосовно того, що деякі гравці збірної України ввечері після провального матчу проти збірної Іспанії проводили час у барі.

"Ви бачили вчора веселих Гусіна й Єзерського з дружинами в барі? Мене їхня поведінка дивує не менше, ніж вас, - сказав Суркіс. - Якби ви мене запитали, що я робив вчора ввечері і вночі, мені було б набагато легше відповісти на це питання".

Головна причина поразки збірної України – підлі жаби і підступні комарі

Українська команда програла Іспанії з розгромним рахунком 0:4 через жаб і комарів, які буквально «окупували» розташований в мальовничій місцині на березі озера Темплінер готель «Земінарис», де оселилися українці. Одні всю ніч голосно квакають, не даючи як слід виспатися, інші «сверблять» і кусаються, повідомляє ОБКОМ.

Ця версія бурхливо обговорювалася в четвер увечері німецькими новинними телеканалами, а в ранкових газетах у п'ятницю повинні з'явитися результати «розслідувань», проведених допитливими місцевими журналістами.

Рятуючись від цих «ворогів», українські футболісти змушені тримати усі вікна закритими, що позбавляє їх свіжого повітря.

Ймовірно, скоро ми можемо почути версію про підступні дії Росії, яка займалася підготовкою жаб-диверсантів. Є ще версія, що Григорій Суркіс, слідуючи останнім настановам колишнього головного сефардського раввина Ізраїлю Мордехая Еліягу, що на цьому тижні заборонив віруючим вбивати комарів газетою в шаббат, заборонить і українським футболістам у суботу вбивати підступних комарів, і тоді українська збірна буде повністю обезкровлена до наступного поєдинку.

Поразка збірної породила низку нових анекдотів

Після матчу Блохін запитує у Шевченка:
- Ти де був? - Бігав. - А чому майка зовсім суха і не пахне?

Матч Іспанія - Україна купила компанія Київстар. У Шевченка було завдання ходити по полю і з придуркуватим виглядом питатися у кожного, хто пробігає поруч: "Ви теж граєте у футбол???"


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.