Соціалісти гордо вирішили програвати самостійно, але зкоординовано із більшовицькою коаліцією

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 26.07.2007 12:43 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3513

Соціалістична партія заявляє, що піде на позачергові парламентські вибори, якщо такі відбудуться, самостійно.

Про це сказав народний депутат п’ятого скликання від СПУ Микола Данілін, коментуючи пропозицію лідера КПУ Петра Симоненко об’єднати всі ліві партії, повідомила в прес-служба СПУ.

«Соціалістична партія – самостійна та самодостатня політична сила, яка візьме участь у виборах, якщо такі відбудуться. І результати, я гадаю, багато в чому здивують тих, хто сьогодні висловлює різні коментарі стосовно нашої партії», - сказав Данілін.

«Що ж стосується наших взаємовідносин, то я можу сказати, що на рівні, припустимо, міста Києва я є керівником Київської міської організації СПУ, ми підписали угоду про взаємну координацію між учасниками коаліції. І в межах цього ми, якщо будуть вибори, проводитимемо відповідні консультації», – зауважив Данілін.

За словами парламентарія, що стосується решти висловлювань Симоненка, то це його особиста точка зору, яка при цьому переважно стосується дрібних партій лівого спрямування.

Як повідомлялося раніше, Комуністична партія України закликає всі ліві партії підтримати її на позачергових виборах до Верховної Ради, щоб гарантувати більший відсоток мандатів у парламенті.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.