Закон про бюджет-2007 був тільки початком наступу більшовиків на кишені громадян

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 26.07.2007 15:27 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3517

Закон “Про державний бюджет на 2007 рік” є, фактично, планом глобального наступу на соціально незахищені прошарки населення.

Про це заявив народний депутат V скликання від БЮТ, Роман Забзалюк.

Він нагадав, що восени 2006 року Блок Юлії Тимошенко та «Наша Україна», провівши поглиблений аналіз цього чергового „економічного чуда”, розробленого в тенетах Кабміну, категорично виступили проти антиконституційного бюджету.

«Аргументи Миколи Азарова на кшталт: „да пошли вы!” лише підтверджували правоту опозиційних сил», - сказав Забзалюк.

Роман Забзалюк підкреслив, що «якщо Конституційний Суд визнав незаконним положення закону про бюджет, це означає, що вони не діють». «І Кабмін Януковича зобов‘язаний знайти гроші, які він зекономив на простих людях», - заявив він.

БЮТівець наголосив, що у 2005 році, коли Юлія Тимошенко очолювала лише на сім місяців Уряд, вона змогла збільшити за короткий відрізок часу бюджетні находження на десять мільярдів гривень «при отриманій спадщині від В.Януковича 32 млрд. грн. дефіциту».

Забзалюк нагадав, що БЮТ розпочав по Україні, і зокрема по Миколаївській області, акцію правової допомоги тим людям, у яких діючий уряд відібрав пільгове соціальне забезпечення.

«На наших агітаційних постах певна категорія громадян може отримати відповідну консультацію і звернутись до місцевого суду про відшкодування недоотриманих у 2007 році коштів», - повідомив він.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.