Вибори у столиці України розпочалися із політичної цензури. Черновецький прогнувся перед Януковичем

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 27.07.2007 12:49 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3522

Керівництво столиці України заборонило будь-яку рекламу БЮТ. Чомусь інших політичних сил, наприклад, партії Регіонів чи СПУ, зазначене рішення не токнулося.

Сьогодні прес-служба БЮТ розповсюдила заяву, текст якої ми надаємо повністю без змін та коментарів:

“Заява фракції БЮТ у Київраді

25 липня цього року на нараді Головного управління з питань реклами Київської міської держадміністрації Київський міський голова заборонив надавати площу для соціальної, чи будь-якої іншої реклами Блоку Юлії Тимошенко.

Мотивуючи своє рішення тим, що виборча компанія ще не почалася, Черновецький сам фактично розпочав свою особисту виборчу кампанію в столиці України. Вже зараз Черновецький застосовує чітко відпрацьовані за час свого управління містом механізми підкупу, адміністративного тиску, корупції, залякування та шантажу як основний інструмент боротьби з політичними опонентами.

Черновецький ладен іти на все, давати будь-які абсурдні пояснення заради того, щоб назавжди заборонити не лише рекламу БЮТу, а й будь-які згадки у місті про Блок Юлії Тимошенко.

Отримавши обіцянку Партії регіонів потрапити у Верховну Раду України у її списках, щоб заховатися від відповідальності за результати свого господарювання у Києві, Черновецький активно розпочав брудну кампанію по відпрацюванню місця у списку Партії регіонів.

Сьогодні невеличкий клан на чолі з Леонідом Черновецьким намагається повністю захопити місто і встановити свій окупаційний режим. На сесії Київради 26 липня мер Черновецький наклав вето на рішення Київради про те, що кошти від реклами у транспорті міста та Метрополітені повинні йти на розвиток Київпастрансу та Метрополітену. Громаду Києва, фактично, вже позбавили об’єктів комунального майна, комунальних засобів масової інформації, комунального банку, активно роздаються зони відпочинку киян.

Сьогодні, Черновецький намагається взяти під особистий контроль будь-який вид господарської діяльності, який приносить, хоча б найменший прибуток.

Фракція БЮТ у Київраді заявляє: ми не дозволимо Леоніду Черновецькому одноосібно вирішувати, що потрібно і чого повинні хотіти мешканці нашого міста.

Блок Юлії Тимошенко - політична сила, яка буде відстоювати рівні можливості для будь-якої політичної сили, щоб доносити інформацію до громади міста Києва.

Київ – це місто, де живуть вільні люди, і ми, депутати фракції БЮТ, будемо робити все, щоб наше місто було взірцем свободи і демократії для всіх міст України.”


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.