Шоу-зібрання під куполом не матиме правових наслідків

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 30.07.2007 11:49 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3530

“Позачергова сесія” – останній шанс Мороза попіаритись. Враховуючи популярність в народі СПУ та її лідера.

“Мороз не має права скликати позачергову сесію. Адже всі розуміють, що парламент неповноважний і не має права ухвалювати будь-які рішення”, - зазначив журналістам постійний представник Президента в парламенті п’ятого скликання Роман Зварич.

“Максимум, що може організувати Мороз, – це збори певної частини депутатів. Будь-які “рішення”, що там ухвалюватимуться, не матимуть найменшої юридичної сили”, - наголосив Зварич.

На запитання, навіщо це потрібно Морозу, він зауважив: “Подивіться на рейтинги СПУ. Зрозуміло, що їх зраду минулого року виборці не пробачать. Навряд чи політична сила екс-спікера зможе на цих позачергових виборах подолати 3-відсотковий бар’єр. Тому йому потрібна будь-яка публічність, трибуна, реклама. Мороз прагне, щоб про нього говорили. Це – його остання надія”.

За словами Зварича, Мороз вже давно усвідомив, що відкласти вибори неможливо. “Він з величезним небажанням змушений піти на ці вибори. І, як хитрий політик, аби не бути поміченим в агітації, таким чином намагається інтегрувати себе в певне публічне поле. Але це - марні спроби”, - впевнений постійний представник Президента.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.