Show must go on! Мороз, за для шоу під куполом, шантажує регіоналів

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 30.07.2007 16:11 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3534

Щоб “стимулювати” регіоналів до участі в шоу “позачергова сесія” соціалісти погрожують вийти із неіснуючої де-юре і де-факто коаліції. Мовляв, так уряд стане не легітимним.

О 16.00 відбудуться консультації лідерів фракцій Комуністичної партії України, Соціалістичної партії України та Партії регіонів з приводу можливості проведення завтрашнього засідання позачергової сесії Верховної Ради.

Про це повідомив член фракції КПУ Олександр Голуб.

За його словами, тому сьогодні на засіданні керівництво КПУ не прийнято рішення про участь фракції у завтрашньому засіданні.

Водночас Голуб підкреслив, що фракція КПУ вважає ВР V скликання легітимною і наголошує на можливості голови ВР Олександра Мороза скликати позачергову сесію.

У свою чергу, як повідомив інший народний депутат V cкликання, який входить до однієї із фракцій коаліції, КПУ та Партія регіонів сумніваються у необхідності участі у засіданні позачергової сесії ВР через те, що нібито завтра Мороз може заявити про вихід СПУ зі складу коаліції і таким чином уряд, який утворила коаліція, буде недієздатним.

Від “Аратти”: наскільки дієздатний уряд - більшість громадян відчули на власних гаманцях. Тут питань просто не існує, незалежно від того, чи СПУ вийде із складу віртуальної коаліції, чи там залишиться.

Та якщо навіть соціалісти гримнуть коалійною хвірткою перед носами своїх партнерів - нічого, врешті не зміниться: хіба що Янукович піде у відпуску, аби повністю віддатися навішуванню агітаційної локшини на вуха громадян.

Проте, у разі провалу шоу під куполом буде знову очевидно те, що сьогодні не бачать тільки у більшовицькій коаліції - повне фіаско і коаліціянтів, і коаліції у повному складі. А у Книги Гінеса з'явиться, напевно, претендент на найкоротше й найкоштовніше політичне шоу: вибори 2006 та їхній підсумок.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.