Із більшовицьким привітом! “Зелений газон” імені Кузьмука-Рудьковського-Шуфрича не тільки смердить, а й палає

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 3.08.2007 13:29 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3560

На місці аварії “фосфорного” потяга під Ожидовом знову загорівся фосфор.

Причина займання – погана рекультивація грунтів. Про це повідомив депутат Буської районної ради Ростислав Сліпець, який безпосередньо виїздив на місце події.

За його словами, з місця аварії насправді вивезли «десь дві бочки» грунтів, а не як повідомляли офіційно. Наразі на місце горіння фосфору виїхали представники Буської районної ради, а також кілька депутатів Львівської обласної ради.

Як повідомлялося раніше, 16 липня в Буському районі Львівської області на залізничному перегоні Красне-Броди поблизу станції Ожидів Львівської залізниці в результаті нез’ясованих обставин сталася аварія вантажного поїзда. В результаті аварії зійшли з рейок 15 цистерн з жовтим фосфором, 6 з яких загорілися.

Під час ліквідації пожежі утворилася хмара з продуктів горіння, в зону ураження потрапили 14 населених пунктів Буського району і окремі території Радехівського і Бродівського районів області.

Ще одна аварія сьогодні сталася у господарстві пана Рудьковського - пожежа на складах паливно-мастильних матеріалів у Львові.

Сьогодні, 3 серпня, у Львові близько 6.00 на складах нафтобази, що знаходиться неподалік старовинної центральної частини міста на вул. Пластовій, виникла пожежа.

Для ліквідації пожежі на території нафтобази оперативно були задіяні спецпідрозділи МНС. Пожежу було ліквідовано за дві години. Повністю згоріли складські приміщення нафтобази, 5 цистерн з бензином, пожежникам вдалось запобігти загорянню двох цистерн з бензином.

За попередніми висновками фахівців, які в даний час працюють на місці пожежі на нафтобазі у Львові, причиною пожежі стало зіткнення вантажного потяга з цистернами.

Про це повідомив начальник ГУ МНС у Львівській області Сергій Дмитровський.

За його словами, під час виконання маневрів вантажний потяг з цистернами зіткнувся з цистернами, наповненими бензином, які стояли біля складів. Внаслідок зіткнення одна з цистерн розгерметизувалася і зайнялася. Зараз на місці працює слідчо-оперативна група, яка з’ясовує всі деталі, що призвели до пожежі.

Також Дмитровський наголосив на незадовільному стані протипожежної безпеки на нафтобазі.

«Пожежна водойма була заповнена лише наполовину, територія захаращена, що утруднювало під’їзди, некомплект необхідних вогнегасних засобів та недостатня кількість піноутворювача. Це все мало місце на такому підприємстві з підвищеною вогненебезпекою, як нафтобаза», - зазначив Дмитровський.

Від “Аратти”: наростаючи вал залізничних катастроф із зростаючою силою “накриває” українські міста і селища.

Тут, вже як кажуть - факти говорять самі про неабияку “талановитиість” більшовицьких урядників.

Проте, можемо зазначити лише одне - якщо вони зараз втримаються біля владного керма, то обов'язково будуть вимушені звернутися до “історичного досвіду” Еноха Ієгуди(ГенріхаЯгоди) та Анджея Вишинського і влаштувати такий собі зразково-показовий судовий фарс над “шкідниками” та агентами усіх розвідок водночас. Як це було у СРСР у 20-ті - 30-ті роки, пам'ятаєте, “Шахтиську справу”, суд над “Промпартією”...

Тим більше, що й більшовицька традиція буде витримана - нині ж юбілей 37-го року! І знову більшовики у владі. Залишилася дрібничка - оголосити про “здобутки влади та її геніальних керманічів до 70-ї річниці”!


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.