Якщо для когось 3% - межа мрій, а як для БЮТівців - визначено планку 39%. Скромно і зі смаком

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 6.08.2007 13:23 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3564

Юлія Тимошенко закликає членів БЮТ покращити в півтора рази результат виборів до Верховної Ради 2006 року і набрати на цих виборах 39% голосів виборців.

Таку пропозицію вона озвучила на міжпартійному з'їзді Блоку Юлії Тимошенко.

За словами Юлії Тимошенко, для Блоку в новому парламенті існує лише два варіанти. "Перше рішення: крім нас самих, нам мало на кого є покластися, тому найкращий варіант – набрати 226 голосів і створити більшість з нашими побратимами по табору. Для цього нам потрібно 39% голосів", - сказала лідер БЮТ.

Після цього вона запитала в залу: "Чи здатні ви в півтора рази збільшити результат?" Зал відповів: "Так".

"Для цього кожен з вас несе відповідальність. І якщо хтось із вас провалить свою роботу, здасться, то підставить всю Україну і команду, яка здатна народжувати нову якість життя", - сказала лідер БЮТ.

Другим варіантом, за словами Юлії Тимошенко, є створення коаліції з блоком "Наша Україна – Народна самооборона".

Вона висловила впевненість у перемозі БЮТ на виборах і розповіла про те, як донецьке видавництво нещодавно видала книгу Віктора Януковича під назвою "Останній рік при владі" замість "...І рік при владі".

"Мене часто запитують: "Чи вірите ви в астрологію?". То я можу відповісти: якщо в один день виходить книжка про останній рік при владі, а в Мороза падають всі прапори, треба вірити в знаки", - сказала Тимошенко.

"Я знаю, що буде важко. Але хочу вам нагадати два гасла компаній, що виготовляють спортивний одяг. Перше – "impossible is nothing" і друге – "just do it". Я вас прошу, просто зробіть це", - зазначила вона.

Лідер БЮТ також висловила переконання, що 30 вересня стане святом для всієї України, оскільки в цей день святкують іменини Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії.

"Я впевнена, що цей день дійсно народить для України Віру, Надію, Любов і Софію. Слава Україні! З вірою в Україну до перемоги!", - наголосила Юлія Тимошенко.

Між тим, серед облич блоку, тобто першої десятки виборці не помітять нових песоналій, як було обіцяно раніше:

1. Юлія Тимошенко
2. Олександр Турчинов
3. Микола Томенко
4. Йосип Вінський
5. Андрій Шевченко
6. Віктор Пинзеник
7. Григорій Омельченко
8. Віталій Курило
9. Микола Петрук
10. Євген Корнійчук.

Мабуть, нові обличчя української політики ще “зріють” серед 450 кандидатів від блоку. Або ж в нас буде нагода побачити їх і почути особисто, під час передвибочої агітації, оскільки БЮТівці віддали перевагу живому спілкуванню із нами, виборцями, а не через посередництво телеекранів чи газет.

"Не довіряйте ніяким іншим засобам, крім особистого спілкування. Перевірте, які кандидати збираються на вибори. Зробіть усе, щоб люди, які думають, що покращення їх життя було ще вчора, зняли завіси з очей", - закликала колег лідер БЮТ.

"Люди не винні, що їм промили мізки. Ми будемо винні, якщо не знайдемо шлях до їх серця і розуму", - сказала вона.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.