Соціаліст Волга вже не бачить спецназу і танків біля парламенту, натомість - в нього видіння “іншого Мороза”

Автор/джерело -  © УНІАН, Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 6.08.2007 14:00 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3565

А сам Мороз обіцяє “холодного душу” для опонентів і, традиційно, всю владу Радам!(місцевим).

Член парламентської факції СПУ Василь Волга не ввійшов до виборчого списку Соцпартії через те, що відмовився агітувати проти Партії Регіонів.

Про це сам Волга сказав журналістам.

«Після того, як я не погодився на пропозицію Сан Санича провести в Донецькій області розгромну агітаційну кампанію проти партії Регіонів, мене поставили 39-м номером у списку СПУ, - так викладає ситуацію соціаліст, прізвища якого немає в списку. - На засіданні політради, у п'ятницю увечері, я відмовився балотуватися».

Пан Волга вчора повідомив, пише видання, що тепер має намір провести в партії кампанію проти самого лідера СПУ. «Це вже не той Мороз, який боровся з Кучмою, це людина, яка відійшла від ідеї соціалістів і лише панічно боїться втратити своє крісло», - заявив він.

Зауважмо, що це – не єдиний випадок, коли члени СПУ починають обурюватися діями лідера партії. Так, наприклад, на з'їзді перш ніж зачитати делегатам список, Олександр Мороз нагадав, що має право особисто заповнювати кожне п`яте місце. «Якщо комусь не сподобається те чи інше прізвище, попереджаю одразу: звертайтеся до мене», - сказав лідер СПУ.

«Не розумію, якщо ми не впливаємо на формування списку, навіщо тоді ми тут сидимо?!» - так відреагували деякі делегати.

Між тим, сам лідер соціалістів налаштований оптимістично і войовничо.

Олександр Мороз окреслив пункти програми Соцпартії, які передбачають, зокрема, продовження політреформи місцевого самоврядування та створення європейського рівня життя в Україні.

Олександр Мороз переконаний, що наступні парламентські вибори стануть "холодним душем" для їхніх ініціаторів.

Таку думку він висловив, виступаючи перед учасниками ХІІІ з’їзду СПУ.

Також, він висловився за закріплення кожного депутата за округами, щоб виборці знали, до кого звертатися зі своїми проблемами.

На думку Олександра Мороза, така схема роботи з виборцями допоможе визначитися останнім із тим, яка партія насправді представляє їхні інтереси і дозволить соціалістам набрати на виборах "не 6 %, а половину".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.