Ганна Герман театрально заявила про намір допомогти журналістам

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 6.08.2007 16:44 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3569

Надеп від партії Регіонів і журналістка Ганна Герман публічно заявила про намір допомогти журналістам тижневика “Без цензури”. Матеріально і театрально.

- Я сама колись жила з журналістської праці і знаю, як важко газетярам, яка це небезпечна і трудомістка професія. Мені соромно за Романа Безсмертного, який є небідною людиною і який змушує голодувати журналістські родини. Оскільки часу на відпустку все одно нема, то я вирішила перерахувати свої відпускні для журналістів газети «Без цензури». - наводить слова народної обраниці прес-служба ПР.

Цей крок пояснюю тим, що хоч це і газета, яка працювала на інтереси помаранчевих, однаково проблеми журналістів цієї газети для мене близькі та зрозумілі. Я закликаю усіх моїх колег з БЮТ та «НУ-НС» теж виділити кошти з власних заощаджень для допомоги колегам з газети «Без цензури».

Замість післямови. Зрозуміло, що ставлення політиків до власного видання - газети “Без цензури”, важко коментувати так, щоб знайти потрібне цензурне слово.

Проте, ми переконані, що ще гірше - на цьому дешево піаритися. Тим більше - колезі, яка все менше й менше журналістка і все більше стає цинічним політиком.

І ось чому. Нещодавно аналогічна ситуація, тобто, невиплата зарплатні була зафіксована у “незалежного” Інтернет-видання партії Регіонів. І причому - заборгованість була ще від часу минулих виборів, на яких журналісти рекламували команду проффесіоналів.

І луганські колеги, так само, зверталися публічно і до керівництва означеної партії, де присутня колега Герман, і особсто до замовників агітації. Проте, тоді шановна пані Ганна не кинулася матеріально допомагати колегам, і, навіть, не згадала, яка то тяжка праця. Вона просто сказала, що не в курсі. Бо тоді ще не було виборів, а більшовицька коаліція - була правлячою. А головне, напевно, що журналісти “свої” і на них не дуже пропіарися.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.